Anabolics
Search More Than 6,000,000 Posts
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    LilVito469's Avatar
    LilVito469 is offline Banned
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Beantown
    Posts
    1,315

    can some one help me out

    just trying to figure out why i keep getting an error message saying parameter is incorrect when i play mp3's with windows media player?

  2. #2
    dirtybrit55's Avatar
    dirtybrit55 is offline Member
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    UK and USA
    Posts
    672
    sorry bro

  3. #3
    LilVito469's Avatar
    LilVito469 is offline Banned
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Beantown
    Posts
    1,315
    BUMP...any computer guru's on here?

  4. #4
    DevilsDeity's Avatar
    DevilsDeity is offline Anabolic Member
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Pittsburgh
    Posts
    2,325
    sounds like a bad mp3 file like it was recorded at to low of a bit rate. try playing it with something like winamp.

  5. #5
    Oakley's Avatar
    Oakley is offline Associate Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    Newport Beach CA
    Posts
    331
    Quote Originally Posted by LilVito469
    just trying to figure out why i keep getting an error message saying parameter is incorrect when i play mp3's with windows media player?

    Your hard drive needs to be defragged then should work perfect.a budy of mine who gets thousands of mp3s weeekly gets it all the time. its from moving **** around too much but when you defrag it it will work properly again

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •