Anabolics
Search More Than 6,000,000 Posts
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    johnsomebody's Avatar
    johnsomebody is offline Senior Member
    Join Date
    May 2002
    Location
    Arizona
    Posts
    1,428

    Quick reply box -what happened to it?

    Hey, just one complaint. The "quick reply" box suddenly no longer shows everything that's typed -instead it all scrolls way out to the right.

    That means it's no longer possible to look at the entire post to check it -which is way less user-friendly than before. Here's a request to change it back to like before!!

    Thanks bros.

  2. #2
    BDTR's Avatar
    BDTR is offline Retired
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    10,363
    Works fine for me.

  3. #3
    PTbyJason's Avatar
    PTbyJason is offline Retired Admin
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    TX
    Posts
    70,179
    Quote Originally Posted by johnsomebody
    Hey, just one complaint. The "quick reply" box suddenly no longer shows everything that's typed -instead it all scrolls way out to the right.

    That means it's no longer possible to look at the entire post to check it -which is way less user-friendly than before. Here's a request to change it back to like before!!

    Thanks bros.
    I'm not having problems either. Can anyone else confirm this bug?

  4. #4
    johnsomebody's Avatar
    johnsomebody is offline Senior Member
    Join Date
    May 2002
    Location
    Arizona
    Posts
    1,428
    Hmmm, maybe it's cause I'm using Netscape 7 on the Mac? It worked fine before. What it's doing to me is it's not "wrapping" any more -the text just keeps adding to the right and spooling off to the left, if you know what I mean. To see the first words, I have to scroll all the way back to the left. I'll check if it's prob with IE.

  5. #5
    johnsomebody's Avatar
    johnsomebody is offline Senior Member
    Join Date
    May 2002
    Location
    Arizona
    Posts
    1,428
    Well, let's see if it's a prob with IE- nope it's wrapping nicely. Looks like it's just Netscape 7. Oddly, it wasn't doing it until a week or so ago.

  6. #6
    PTbyJason's Avatar
    PTbyJason is offline Retired Admin
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    TX
    Posts
    70,179
    Quote Originally Posted by johnsomebody
    Well, let's see if it's a prob with IE- nope it's wrapping nicely. Looks like it's just Netscape 7. Oddly, it wasn't doing it until a week or so ago.
    I upgraded on Sunday.

    I will let the developers know about that Netscape problem. Thanks bro.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •