Thread: Why is Clomi 70mL 35mg/mL?
04-24-2005, 07:59 PM #1
Why is Clomi 70mL 35mg/mL?
Thought Clomid should be taken during PCT at 100mg daily for 30 days
AKA 100mg X 30 days = 3,000mg, right?
Well, unless I did the math wrong...AR sells Clomi 70mL 35mg/mL.
AKA 35mg X 70ml = 2,450mg, right?
So correct me if i'm mistaken, but the way AR structured the dosage and considering the PCT recommended 30 days, then buying 1 bottle of this stuff would be 3,000 - 2,450mg = 550mg short!? Oh, and what about the concept of starting with 300mg for aboost, if that were the case, this would be 850mg short, thus either way require a 2nd bottle to be purchased. Am I doing this right, if not please clarify how my 3,000mg can be obtained by this 70mL 35mg/mL bottle. Thanks in advance, Hans
04-25-2005, 05:22 PM #2
04-25-2005, 09:03 PM #3
Bump to the 13 views and no replies, anybody figure this out?
04-25-2005, 09:32 PM #4
it's because of the maximum saturation level without a toxic emulsafier.
04-25-2005, 11:33 PM #5Originally Posted by Lion
If so, don't understand the math part, how does it calculate for 3000mg needed or does the rat need to get a 2nd bottle?
04-26-2005, 10:13 PM #6
4 days and 40 views, with one answer that doesn't make sense. This is obviously an issue not understood by at least 40 people. Anybody here buy Clomid for their rat from AR that can explain?
04-26-2005, 11:00 PM #7
04-26-2005, 11:42 PM #8Originally Posted by Lion
04-27-2005, 10:00 AM #9
tamox will be fine or some guys run them together with the clomid lower. this has worked well for my rats.....My rat turns into a woman on clomid....always fusing . reall not happy
05-11-2005, 07:01 PM #10Originally Posted by Lion
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)