Anabolics
Search More Than 6,000,000 Posts
Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    general31's Avatar
    general31 is offline Associate Member
    Join Date
    May 2004
    Posts
    292

    Why am I losing gear?

    The last two times I injected I have had a lot of gear run back out the injection site. I have had this happen before a little but not this much. I am using 1 cc fina and about 1.3 cc prop because it is only about 90mg/ml. I am using 1 " 23g pins in delts and 1 1/2 23g in a$$. It has happened in both spots, what the hell is going on?

  2. #2
    SportsMedVIP's Avatar
    SportsMedVIP is offline Anabolic Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    www.ironforlife.com
    Posts
    3,357
    Quote Originally Posted by general31
    The last two times I injected I have had a lot of gear run back out the injection site. I have had this happen before a little but not this much. I am using 1 cc fina and about 1.3 cc prop because it is only about 90mg/ml. I am using 1 " 23g pins in delts and 1 1/2 23g in a$$. It has happened in both spots, what the hell is going on?
    I'm not sure why this problem would arrise suddenly when it wasn't there before but I would suggest letting the needle sit in the spot for a ten count after your done pushing the plunger in. Then be ready with an alcohol wipe and get it right on there. Massage it and you should n't lose anything to speak of. JMO though.

  3. #3
    J*U*icEd's Avatar
    J*U*icEd is offline Anabolic Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    LI, NY kidd!!
    Posts
    3,167
    it does happen....and the amount of gear you are loosin is minute and very small....happens to me sometimes.....live wit it

  4. #4
    Benches505's Avatar
    Benches505 is offline 75% HGH 25% Testosterone
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    3,366
    Happens from time to time with me also..nothing to sweat

  5. #5
    Tryin2getHUGE's Avatar
    Tryin2getHUGE is offline Senior Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    Where I lay my head
    Posts
    1,526
    Quote Originally Posted by ECoastVIP
    I'm not sure why this problem would arrise suddenly when it wasn't there before but I would suggest letting the needle sit in the spot for a ten count after your done pushing the plunger in. Then be ready with an alcohol wipe and get it right on there. Massage it and you should n't lose anything to speak of. JMO though.
    This is a good idea bro. The last time I had the same thing happen and someone suggested this to me. I do it now everytime and never have a leakage problem.

  6. #6
    N4cer's Avatar
    N4cer is offline Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Midwest USA
    Posts
    543
    It's like a gas tank, dude. You're full.

  7. #7
    deathBYproxy's Avatar
    deathBYproxy is offline New Member
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Pretoria, South Africa
    Posts
    33
    You asked y. this is my theory and if i'm wrong then you guys should please tell me. When you're on cycle your muscles become harder and less flexable or suple... so when you stick the pin in you create an opening, this opening will close slower as the muscle gets harder. having an alcohol swab ready and massaging it immediately after you pull out will let the hole close fast and you will have no problem.

  8. #8
    UrbanDawg's Avatar
    UrbanDawg is offline Banned
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    cozy little Ghetto in PA
    Posts
    912
    Quote Originally Posted by general31
    The last two times I injected I have had a lot of gear run back out the injection site. I have had this happen before a little but not this much. I am using 1 cc fina and about 1.3 cc prop because it is only about 90mg/ml. I am using 1 " 23g pins in delts and 1 1/2 23g in a$$. It has happened in both spots, what the hell is going on?
    do a google or AR search on Z-track injections

    it will solve your problem

  9. #9
    Quake is offline Member
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    At the gym
    Posts
    623
    Quote Originally Posted by UrbanDawg
    do a google or AR search on Z-track injections

    it will solve your problem
    Beat me to it! by 6 minutes!

  10. #10
    SportsMedVIP's Avatar
    SportsMedVIP is offline Anabolic Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    www.ironforlife.com
    Posts
    3,357
    Quote Originally Posted by UrbanDawg
    do a google or AR search on Z-track injections

    it will solve your problem
    I've read that method. It sounds effective but I haven't needed to try it.

  11. #11
    CrossroadS is offline Registered User
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    256
    I noticed that happening too, so I just leave the pin in about 10-20 seconds like stated above. Then just pull it out, and put pressure with a wipe on there. Nothing will be lost.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •