Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    MrBucket22 is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Long Island, New York
    Posts
    66

    What the hell is going on?!

    I home brewed 60ml of Test-E. I used 2%BA 15%BB and USP Unfiltered Cottonseed Oil. I Heated the oil to slightly over the melting point of Test-E (105F), added the powder, let the temperature drop slightly and added BB, than let it drop slightly more and added BA. The outcome was LIQUID GOLD!!

    I have absolutely no pain during the injections. My first injection was in my left glute. The next day I had a large mass that was extremely painful as I couldn't lay on it, the next day slightly more painful but ultimately went away 4-5 days later. My second injection was my right quad, again no pain until the next day. In the morning it was so tight, and sore/tender to the point where I could barely get out of bed/walk. This went away 4-5 days later. I've done two more injections since, both behaved like the first two. In fact every single injection behaved this way (4 total).

    3 Questions:

    Could the solution be crashing in my muscle after injection causing extreme pain? If not what the hell is going on, this is defenitly not normal.

    What can I do to fix this batch (if anything)? Would re-brewing a new batch be pointless?

    Has anyone experienced this before?

    Your insight will be much appreciated!

  2. #2
    cantbetouched is offline Associate Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    378
    My insight says .. this would be a great question in the recipe section sir. you will get many more educated replies there...

  3. #3
    MrBucket22 is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Long Island, New York
    Posts
    66
    I put it there too, but a lot more people view this section. But thanks!

  4. #4
    MACHINE5150's Avatar
    MACHINE5150 is offline "AR's Vanilla Gorilla"
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    California
    Posts
    3,651
    Quote Originally Posted by MrBucket22 View Post
    I put it there too, but a lot more people view this section. But thanks!
    i already posted in the other section.. this is a brewing question... i would say a good amount of the guys on this side of the forum dont know about brewing..

  5. #5
    Bonaparte's Avatar
    Bonaparte is offline AR-Hall of Famer
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    13,504
    Sounds like your brew is contaminated.

  6. #6
    MrBucket22 is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Long Island, New York
    Posts
    66
    Is there a way to un-contaminate? Should I try a new brew?

  7. #7
    Bonaparte's Avatar
    Bonaparte is offline AR-Hall of Famer
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    13,504
    Refilter and autoclave it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •