Anabolics
Search More Than 6,000,000 Posts
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    jdh's Avatar
    jdh
    jdh is offline Associate Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    big denver, CO
    Posts
    400

    Injection Went In To Fast?

    i injected in my delt today and before i aspirated as usual, no blood just air as usual. so i started injecting and i swear i shot a whole cc in me in like 5 seconds. my past 7 injections took much longer and were a lot harder to push in. this is the 3rd time ive done delts and never had this problem. im assuming i didnt inject in a vein because i first aspirated and i didnt get sick and die or anything. what could have happened?

  2. #2
    shortie's Avatar
    shortie is offline AR Biggerologist
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Back in da box!
    Posts
    3,413
    You push too hard??????? Remember, your thumb is like the throttle on a car-you control it, sometimes we get in a hurry and our instinct overrides our mind, just think about what you are doing and relax.

    As another thought, if you are using Terumo syringes I have had probs in the past with some having plungers stick and others move smooth as hell, this could play into your situation.

  3. #3
    xderekx is offline Associate Member
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    211
    are you using the same sized guages on the syringes? or do have different types?

  4. #4
    Swifto's Avatar
    Swifto is offline Banned- Scammer!
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Anywhere...
    Posts
    15,737
    Use a 25G needle. Pushing an entire ML in 5 seconds would be near immpossible.

  5. #5
    jdh's Avatar
    jdh
    jdh is offline Associate Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    big denver, CO
    Posts
    400
    i use a 1in 25g for everything but glutes. its kind of weird. could i maybe have slipped between the muscles and injected near the bone or something that has less "resistance" for injections unlike muscle? it was pretty fast. maybe not 5 seconds more like 10, but it usually takes me a good 30 seconds or so. just was kind of odd to me.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •